Postavljen je prvi medomat v Sloveniji

Postavili smo prvi medomat v Sloveniji. Napolnjen je z izvrstno ponudbo dišečega cvetličnega medu. Nekateri so pakirani v enkratni embalaži nagrajenega proizvajalca embalaže prilagojeni slovenskim kozarcem za med. Od danes naprej je vse skupaj dosegljivo brez poštnih in drugih stroškov. Kje? Na Avtobusni postaji Ljubljana. Tako boste lahko kupili izredno darilo vsak dan od 5:00 do 23:00 in to tudi takrat, ko trgovine še veselo spiijo. Naš medomat pa ne. Dela neutrudno vsak dan. Sobote, nedelje in med prazniki. Konec skrbi, kaj podariti zadnji moment. Ali pa enostavno kupite med za sebe in svoje najbližje. Zajtrk z dišečim medom je posebno doživetje. Preiskusite. In vse to za dostopno ceno.

Zahvaljujemo se Avtobusni postaji Ljubljana za zaupanje, čebelarju Bojanu Donku iz Lendave za izredno kvalitetni in čisti med slovenskega izvora, podjetju Avtomati-cm d.o.o. za dostavo in opremo medomata, oblikovalki Živi Dvornik za celostno podobo in logotip Mellifera, družini Rahne za lektoriranje naših zapisov ter Čebelarskemu centru Gorenjske, ki je napolnil kozarčke z medom v svoji polnilnici. Oproščamo se vsem, ki jih tukaj nismo našteli. Vsem smo globoko hvaležni za nesebično pomoč. Izredno cenimo tudi to, da so verjeli v našo idejo in naš projekt. Toliko pozitivne energije in medsebojnega zaupanja je moralo voditi h končnemu uspehu. Zdaj bo vse odvisno od naših kupcev. Upamo, da bodo tudi oni prepoznali vrednost celostne ponudba izdelka slovenskih proizvajalcev in izredni potencial, ki ga imajo slovenski proizvajalci. Kot vidite, ne gre samo za prodajo medu, gre za zgodbo o Melliferi, ki se je izredno hitro razvila v pridno čebelico in bo ponesla glas o kvalitetnih slovenskih izdelkih ne samo po Sloveniji, temveč tudi daleč izven naših meja.

Trenutek, ko so pripeljali medomat MELLIFERA na Avtobusno postajo Ljubljana
Medomat MELLIFERA ponosno razkazuje svojo izredno darilno ponudbo cvetličnega medu slovenskega geografskega izvora
Pogled na stranski katalog izdelkov in na različne cenovne kombinacije izdelkov in embalaže. Možen je izbor v slovenskem in angleškem jeziku. Medomat vrača denar, tako, da brez skrbi lahko plačate tudi z bankovci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *